Termeni și Condiții


1. Termeni generali

Această pagină stabilește termeni și condiții privind utilizarea site-ului de tip magazinului online MadsSmart.ro.

Site-ul https://madssmart.ro, denumit în continuare MadsSmart.ro, este administrat de S.C. MADS SMART S.R.L, cu sediul social în Constanța, str. Zburătorului nr. 4. Este înregistrată la Reg. Com. cu nr. J13/753/2001, cu CIF RO13725710 având următoarele conturi bancare: BCR RO18 RNC B0114 0320 4366 0001 și Trezorerie RO29 TREZ 2315 069X XX00 1367.

Accesul și utilizarea site-ului se fac sub autoritatea termenilor și condițiilor cuprinse în această pagină. Utilizarea site-ului ca vizitator, înregistrarea ca utilizator și realizarea de achiziții de produse din gama oferită pe site presupun implicit acceptarea tacită și fără rezerve a acestor termeni și condiții, cu toate consecințele care decurg din aceasta.

Scopul permis pentru utilizarea site-ului este vizualizarea produselor și a informațiilor despre produse și magazin, precum și crearea unui cont și realizarea de achiziții de produse. Orice utilizare în alt scop nu este permisă.

MadsSmart.ro poate aduce la orice moment modificări asupra conținutului site-ului, modificări de structură și accesibilitate, poate sista furnizarea informațiilor pe site, fără un acord prealabil și fără vreo notificare către utilizatori sau către terțe persoane. De asemenea, MadsSmart.ro poate limita accesul la anumite părți din site, la anumite facilități/frame-uri din site, poate aduce limitări de acces anumitor IP-uri fără notificari și fără vreo răspundere.


2. Definiții

SC MADS SMART SRL, prin intermediul magazinului online MadsSmart.ro, intitulat generic „site”, este denumit „Furnizor”. produsele, textele și pozele de pe site-ul magazinului sunt denumite „conținut”.

MadsSmart.ro permite accesul la site și implicit la continutul site-ului atât vizitatorilor, cât și utilizatorilor. Prin termenul „Vizitator” al site-ului se înțelege orice persoană fizică sau juridică ce va avea acces liber la site. Prin termenul „Utilizator” al site-ului se înțelege orice „vizitator” care se înregistrează ca „utilizator” prin completarea unui formular de înregistrare, care îi va folosi la realizarea de comenzi de produse de pe site.


3. Drepturi de Autor

Întregul continut al site-ului: produse, poze, texte, logo-uri și alte date, generic numite „conținut”, sunt proprietatea Furnizorului și a furnizorilor săi și este protejat de Legea nr. 8/1996, cu modificările și completările ulterioare – privind dreptul de autor și drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind mărcile și indicațiile geografice și Legea nr. 129/1992, republicată – privind desenele și modelele industriale. Dacă întâmpinați pe site probleme sau încălcări ale dreptului de proprietate intelectuală, vă rugăm să le sesizați la adresa de e-mail contact@madssmart.ro. Accesul liber la site și la conținutul site-ului și utilizarea lor sunt permise doar pentru uz personal, fără scop direct ori indirect comercial. Copierea, stocarea, modificarea ori transferarea cu orice titlu, în parte ori întreg a site-ului și/sau a conținutului nu sunt permise fără acordul explicit, scris, al Furnizorului și sunt sancționate potrivit legislației în vigoare.

Crearea de legaturi cu site-ul https://madssmart.ro/ ale altor site-uri sau invers este permisă cu un acord scris prealabil. MadsSmart.ro sau terțe părți pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi („link”-uri) către alte pagini sau resurse World Wide Web. MadsSmart.ro nu garantează, nu este și nu poate fi responsabil în niciun fel de disponibilitatea acestora, de forma, continuțul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective.


4. Produse și politica de prețuri

Produsele comercializate prin intermediul site-ului https://madssmart.ro/ sunt proprietatea Furnizorului. Furnizorul garantează că produsele sunt noi, ambalate în cutii de carton speciale sau plicuri și în momentul livrării sunt însoțite de factura fiscală sau aviz de expediție, conform legislației în vigoare.

Produsele sunt oferite în limita stocului disponibil, prin urmare MadsSmart.ro își rezervă dreptul de a nu onora o comandă dacă produsul vizat nu se mai află în oferta curentă de pe site. MadsSmart.ro se angajează, în același timp, să actualizeze oferta de produse de pe site în funcție de disponibilitatea produselor în stoc.

Prețurile prezentate pe site în lista de produse includ TVA (19%) și nu includ costurile de livrare. Costurile de livrare sunt achitate de către Client acestea fiind variabile în funcție de greutate și distanța de livrare. Livrările se realizează doar prin curierul selectat de MadsSmart.ro, în prezent acesta fiind Fan Courier.

MadsSmart.ro se angajează să afișeze corect prețurile și informațiile cu privire la caracteristicile. Totuși mai pot aparea erori de sistem în afișarea sau calcularea prețurilor. În acest caz, va fi considerat prețul final al comenzii cel stabilit telefonic împreună cu consultantul de vânzări MadsSmart.ro. Dacă întâmpinați astfel de neconcordanțe, vă rugăm să le sesizați la numarul de mobil 0744 362 580 sau în scris la adresa de email contact@madssmart.ro.

Imaginile publicate pe site în dreptul produselor sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate în orice mod. MadsSmart.ro nu își asumă responsabilitatea pentru caracteristicile și specificațiile produselor de pe https://madssmart.ro/ acestea fiind responsabilitatea reprezentanților mărcilor care le-au furnizat sau a importatorilor desemnați de mărci. În același timp, MadsSmart.ro își rezervă dreptul de a modifica și actualiza descrierile produselor fără nicio notificare prealabilă.


5. Facturare și plată

Plata se poate face în numerar la livrare sau prin ordin de plata/virament bancar în avans, livrarea produselor făcându-se după validarea fondurilor în contul nostru.


6. Confidențialitatea datelor personale

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice MadsSmart.ro are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o alta persoană. Scopul colectării datelor este furnizarea de bunuri și servicii, iar MadsSmart.ro garantează că nu le va folosi sau prelucra în alte scopuri fără consimțământul dumneavoastră.

Sunteți obligat(ă) să furnizati datele corecte, acestea fiind necesare emiterii facturilor pentru bunurile livrate sau serviciile prestate. Refuzul Dvs. determină imposibilitatea livrării.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de catre operator și sunt comunicate numai la solicitarea autorităților publice în baza unui mandat eliberat de judecătorie.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției. Datele Dumneavoastră nu vor fi transferate către alte părți terțe . Dacă unele din datele despre Dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curand posibil.

Utilizatorul este în întregime responsabil pentru păstrarea confidentialității asupra contului și parolei asociate accesului la serviciile site-ului, condiționate de logare. În cazul accesării neautorizate a contului de către terțe persoane, MadsSmart.ro nu își asumă nicio responsabilitate față de consecințele care pot aparea. Dacă utilizatorul constată o utilizare neautorizată a contului său, trebuie să anunțe Furnizorul în cel mai scurt timp.


7. Garanția produselor

MadsSmart.ro garantează integritatea produselor comandate pe site pe timpul transportului și până în momentul livrării. Produsele, acolo unde este cazul, sunt însoțite de certificatul de garanție original emis de importator sau furnizor. Furnizorul asigura o garanție generală de 12 luni în condiții normale de exploatare și depozitare.

Dreptul de returnare a produselor cumpărate
Conform Ordonanței de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță:

Consumatorul are dreptul de a se retrage din contractul la distanță, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 15 zile începând de la ziua în care intră în posesia fizică a produsului.


8. Declinarea responsabilităților

Accesarea și utilizarea site-ului https://madssmart.ro/ se face pe proprie răspundere, iar în momentul utilizării site-ului vizitatorii și utilizatorii accepta în mod expres și implicit termenii și condițiile stipulate în acest document.

MadsSmart.ro nu oferă nicio garanție că produsele comandate vor satisface toate dorințele utilizatorului cu privire la produsele comandate.

MadsSmart.ro nu oferă nicio garanție, în mod expres, nici implicit, în ceea ce privește inclusiv, dar fără limitare la, funcționarea acestui site, informația, corectitudinea descrierilor, actualizarea conținutului, produsele de pe site, precum și potrivirea lor pentru un anumit scop. Totusi, MadsSmart.ro se preocupă să actualizeze informațiile, textele și produsele astfel încât să apară cât mai putine erori de orice tip.


9. Frauda

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conținutul site-ului MadsSmart.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care ruleaza site-ul va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului https://madssmart.ro/ și va face obiectul unei plângeri penale la organele de poliție, împotriva aceluia sau acelora care au încercat acest fapt.


10. Dispoziții finale

MadsSmart.ro își rezervă dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli în orice moment. Orice modificare va fi făcută publică în această pagină și va intra efectiv în vigoare din momentul postării ei pe site.

Orice litigiu aparut între Clienți și Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabilă. Dacă aveți probleme legate de o comandă, de produse, de livrare sau de orice altă natură, puteți lua legatura cu persoana de contact responsabilă cu concilierea, în scris la adresa de e-mail contact@madssmart.ro sau telefonic la numărul de mobil 0744 362 580.

În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române, conform legislației în vigoare.
Date Contact: Mobil: 0744 362 580; E-mail: contact@madssmart.ro; Website: https://madssmart.ro