Roll-up 80 x 200 cm Standard

110,00 lei

Sistem Roll-up 80 cm  personalizat cu grafica clientului.
Print rezistent la apă și radiațiile solare UV.

Dimensiune print: 80 x 200 cm;
Materiale: carcasa aluminiu, arc metalic, plastic;
Print personalizare: ecosolvent, suport poliplan, rezoluție 1440 dpi, outdoor CMYK;
Accesorii: husă textilă pentru transport; bară metalică suport interconectată;
Garanție: 1 an (în condiții normale de exploatare și transport).
Imaginile sunt cu titlu informativ și nu reprezintă o clauză contractuală.

Adaugă la FavoriteFavorit
Adaugă la Favorite

Descriere


Roll-up 80 x 200 cm Standard – Cod R01

Sistemul de expunere de tip Roll-up 80 x 200 cm se utilizează la evenimente, conferințe, prezentări și campanii de vânzare. Este un suport perfect pentru munca de teren. Grafica este protejată într-o casetă metalică și este simplu de montat. În mai puțin de un minut este gata pentru prezentare.
Folosirea unui design profesional și utilizarea informațiilor potrivite pe roll-up, generează un impact major pentru afacerea dvs.


Unde se folosesc roll-up-urile personalizate?

Oriunde ai nevoie de un poster vertical temporar, roll-up-ul este cel mai utilizat sistem de afișaj. Sigur ați întâlnit un banner de tip roll-up dacă ai vizitat un târg expozițional, evenimente diverse de networking sau în showroom-uri, magazine și mall-uri unde sunt folosite de obicei pentru a prezenta produse, servicii și evenimente. Sistemul este conceput special pentru punctele de vânzare din cadrul hypermarket-urilor și mall-urilor, unde înalțimea nu poate depăși 200 cm. În plus, fiind un display destul de versatil și ușor de folosit, îl poți întâlni în cadrul unor cinematografe, teatre, simpozioane și evenimente mondene, folosit pentru semnalizarea evenimentului în curs sau unul din viitor.


Montaj roll-up 80

Sistemul se scoate din husa de transport și se rotesc picioarele la 90 de grade, astfel încât să fie perpendiculare pe sistem. Se scoate tija de suport alcătuită din trei elemente și se asamblează. Se introduce tija de suport în fanta din spatele sistemului roll-up, asigurând că ajunge până la partea de aluminiu din interiorul sistemului. Din spatele casetei metalice, se ridică materialul imprimat. Se agață cu atenție bara superioară în cârligul din vârful tijei de suport. Modelele de 120 și 150 cm lățime au două tije de suport pentru o stabilitate mai bună a sistemului.


Avantaje

Sistemul roll-up este extrem de ușor și poate fi transportat fără efort. Printul este strâns în caseta de aluminiu, atunci când nu este folosit. Iar pentru montare, nu este nevoie de mai mult de o persoană. Montarea propriu-zisă durează doar 2-3 minute și nu sunt necesare unelte. Roll-up-ul este cel mai ușor de folosit material promoțional din gama sistemelor expoziționale. La finalul evenimentului, nu trebuie decât să strângeți printul în sistemul retractabil cu care este prevăzut.
Recomandăm să folosiți cu atenție la exterior acest sistem de expunere, deoarece la condiții de vânt sau ploaie riscați o degradare rapidă. Un alt avantaj al unui sistem de tip roll-up este că poate fi folosit de nenumărate ori.


Detalii tehnice roll-up 80

Dimensiune print: 80 x 200 cm;
Materiale: carcasa aluminiu, arc metalic, plastic;
Print personalizare: ecosolvent, suport poliplan, rezoluție 1440 dpi, outdoor CMYK; print rezistent la apă și radiațiile solare UV.
Accesorii: husă textilă pentru transport; bară metalică suport interconectată;
Garanție: 1 an (în condiții normale de exploatare și transport).


Grafică și machetare

Fișierul de grafică se transmite din pagina de comandă și trebuie să aibă următoarele caracteristici:
Dimensiunea paginii declarate: 80 x 200 cm (fără „bleed”);
Poziționare text: la 5 cm de marginile paginii spre interior;
Culori: policromie;
Spațiu de culoare: CMYK;
Fișiere vectoriale: PDF, CDR, AI sau EPS – scara 1:1;
Fișiere raster: TIFF, JPG, PNG, BMP – rezoluție 150-200 dpi, scara 1:1;

Dacă nu aveți fișierul de grafică necesar imprimării, vă punem la dispoziție serviciile noastre de grafică și machetare. Acest serviciu se tarifează separat: + 59 lei (TVA inclus – vezi cod G05) și se adaugă la costurile de producție. În cazul reedităriilor comenzilor NU se achită, folosindu-se fișierul inițial fără modificări. SC MADS SMART SRL rămâne proprietarul fișierului, Clientul având posibilitatea să utilizeze fișierul fără modificări pentru un număr nelimitat de reeditări la comenzile ulterioare.

Trebuie ținut cont de faptul că reprezentarea grafică pe echipamentele video (monitor, tabletă, telefon mobil, tv, etc) este realizată cu ajutorul tehnologiei RGB și imprimarea este realizată cu echipamente CMYK, spații de culoare care sunt apropiate dar NU identice. În consecință este posibil să apară mici diferențe la anumite tonuri de gri sau nuanțe de culori.


Livrare

Termen livrare: 2-4 zile de la confirmarea comenzii prin email;
Livrarea se face prin Fan Courier cu plata la destinatar.
Pentru detalii suplimentare vă rugăm să consultați pagina Livrare.


Plată

Prin transfer bancar (ordin de plată);
Ramburs la primirea coletului;
Pentru detalii suplimentare vă rugăm să consultați pagina Cum plătesc?

Informații suplimentare

Greutate2.4 kg
Dimensiuni84 × 10 × 10 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.