Grafică Personalizare

Grafică personalizare plicuri – meniu cu modele predefinite de personalizare care vă ajută să alegeți grafica preferată. Aveți la dispoziție o gamă largă de modele cu diferite dimensiuni, personalizate color sau alb/negru, simplă față sau față/verso.

După selectarea modelului de grafică, transmiteți logo-ul care doriți să fie imprimat pe plic din pagina de comandă. Puteți transmite logo-ul și prin e-mail la adresa contact@madssmart.ro. Graficianul nostru va transmite pe adresa Dumnevoastră de e-mail macheta plicului personalizat cu datele completate așa cum va fi imprimat. Puteți solicita modificări, adăugiri sau eliminarea anumitor elemente grafice. Comunicările și detaliile tehnice se realizează exclusiv prin e-mail.

Procesul de producție va începe doar în baza acordului Dumneavoastră, numit tehnologic „Bun de tipar”. Trebuie ținut cont de faptul că reprezentarea grafică pe echipamentele video (monitor, tabletă, telefon mobil, tv, etc) este realizată cu ajutorul tehnologiei RGB și imprimare este realizată cu echipamente CMYK, spații de culoare care sunt apropiate dar NU identice.

Afișez toate cele 10 rezultate